Mobile History Map

Dijous 30 de març del 2017

alt_text L’objectiu del concurs “mSchools Student Awards – Mobile History Map” és fomentar el treball col·laboratiu de l’alumnat dels centres participants a la plataforma de geolocalització Mobile History Map, mitjançant el desenvolupament de continguts d’interès i premiar-ne les aportacions més reeixides. 
 

La inscripció restarà oberta de l’18 d'abril al 14 de maig del 2017 a les 12:00.

Animeu-vos a participar en el concurs del MHM

L’objectiu del concurs “mSchools Student Awards – Mobile History Map” és fomentar el treball col·laboratiu de l’alumnat dels centres participants a la plataforma de geolocalització Mobile History Map, mitjançant el desenvolupament de continguts d’interès i premiar-ne les aportacions més reeixides.


    Anar a la guia    


alt_text

alt_text

El lloc dels fets TV3

Anima't a crear joc de preguntes relacionades amb alguna de les temàtiques proposades per cada capítol de la primera temporada de “El Lloc dels Fets” o relacionades amb nous possibles capítols.

    Bases del Concurs "El lloc del fets"
    Veure escenari    

 

 

Altres modalitats de participació

Addicionalment a la Modalitat del Repte “El Lloc dels Fets”, els centres podran participar també presentant aportacions de continguts referides als escenaris d’edicions anteriors del Concurs. Els “Escenaris oberts” referits són: “La Catalunya del segle XX” i “Elements patrimonials emblemàtics”.

alt_text

Catalunya del segle XX

Situa els records, testimoniatges i vivències de la teva família i avantpassats en el temps sense oblidar que hauràs de posar-los en diàleg amb les teves vivències, anècdotes, estil de vida,... actual.

    Veure escenari    

alt_text

Elements patrimonials emblemàtics

Comparteix elements patrimonials emblemàtics de Catalunya descrivint les seves característiques històriques, arquitectòniques, artístiques, culturals ...

    Veure escenari    

 

Centre de recursos pedagògics Vallès Occidental II